Om Lille løg

Det lille løg er mig, Maibrit. Jeg er kæreste med Mikas, som er musiker. Sammen har vi to børn, som hjemmeskoles/hjemmepasses på fuld tid. Her hos mig er der børn på skrivebordet, natur, køkkenhave, ideer og skriverier i massevis, refleksion, musik, magi og connection!

Lille løg handler om at spire, om at gro, om at vokse og udvikle sig. Lille løg handler om at være forfatter, om at være i personlig udvikling som mor og menneske, om drømme og om at skabe et liv, hvor mine børn naturligt indgår, lærer og vokser. Du kan læse mere om de fortællinger, jeg skriver HER!

Jeg elsker at lære og læser et utal af bøger, helst fantasy/sci-fi og selvudviklingsbøger, der rykker mig!

Jeg håber, at du kan relatere til det, jeg skriver om, og få noget ud af mine indlæg. Det er mit håb, at det du læser her, rører dig. At du kommer til at smile eller tænke (eller begge dele). At du føler dig forstået, inspireret. At du får lyst til at gøre noget. Og at du GØR det!

Lev din drøm ud, et skridt af gangen!

Pin It on Pinterest