Den her hyldeblomst lugter så SINDSSYGT godt. Jeg har haft næsen helt inde i den, så det kildrede, jeg har stået og kigget op i den, nedefra, mens regnen dryppende ned over ansigtet. Jeg har taget den duft helt ind, den er så frisk og ren, og det føles som om den stadig sidder i mine næsebor og i mine kinder. Grenene er så tunge, at de tynges mod jorden, ren overflod ❤️
Og det er lidt skørt. For jeg har lige følt mig for meget. Følt mig for lykkelig, for blomstrende, for legende og let. Og det slår mig her, foran hyldeblomsterne, at jeg ikke har set det (åbenlyse) link mellem at føle mig for meget og overflod før. Det er jo netop HER den følelse opstår i mig – når jeg føler mig i overflod/overskud, så føler jeg mig også for meget.
Som om overfloden ikke er okay, når den kommer fra mig.
Det er altså bestemt ikke det, jeg tænker, når jeg står og ser på hyldeblomsterne og regnen, der næsten knækker grenene de hænger på. Der er overfloden bare smuk og fin.
Men der er også noget der er anderledes. Jeg har tit haft lyst til at gemme mig, eller stoppe op når jeg havde den følelse af “at VÆRE for meget” (og det er sgu OGSÅ en indsigt – at VÆRE for meget, hvordan KAN man overhovedet det??! Hov stop hyldeblomst – nu ER du lidt for meget, nu EKSISTERER du lidt for meget… 😄)
Jeg mærker jeg ikke stopper op som jeg har gjort før. Jeg hugger ikke bremsen i, men jeg KIGGER på den følelse. Jeg mærker på den og studerer den og tænker: NÅ! Aha.
Det er som om følelsen siger goddag og jeg siger goddag og så går følelsen over i den yderste kant af mit rum, den bliver stille og så åbner det sig, og der er PLADS til alt det, som er så levende i mig. Det som nuet byder på og som jeg intuitivt lader drysse ud over det hele. Der kommer en glæde og en visdom igennem mig, så uspoleret og fint. Det er så fuldt af overflod, at jeg snapper en lille smule efter vejret.
Det er slet ikke for meget.
Det kan det ikke være.

Pin It on Pinterest

Gratis læseprøve til dig :)

Min første bog, "Stål og uld og ståluld" er ude som e-bog nu!
En humoristisk og poetisk fortælling som jeg har glædet mig meget til at dele med dig.


Skriv din mail, så sender jeg de første tre kapitler til dig med det samme!

Du tilmelder dig samtidig til mit nyhedsbrev, som du selvfølgelig kan afmelde når som helst.

Succes! Det lykkedes!