Morgenmad i solen 💛 Intuitiv mad ❤️

Bliver glad helt helt ind i hjertet af de her farver – de stråler.

Jeg spiser efter lyst og appetit og kalder det intuitiv spisning, uden at vide om det er et begreb. Jeg spørger ganske enkelt min krop, hvad den har brug for, jeg lytter ind til den intuitive stemme og kigger, hvad der er til rådighed omkring mig. Det føles godt. Intet er forbudt eller forkert.
Jeg spiser ofte æg til morgen, men den sidste tid har jeg spist meget kød, fordi jeg har haft menstruation (jeg har tit mere lyst til kød på den tid af måneden).
I dag var det de her ting, jeg skulle ha ❤️
I dag var det let.
Men nogle gange er det med at holde tungen lige i munden og navigere i mærkelige lyster og stemmer for at finde ind til det egentlige behov: fedt, frugt, whatever det nu er – De der hysteriske stemmer/behov er IKKE intuitionen 😂🙈❤. Jeg træder et skridt længere tilbage eller IND, når jeg skal høre det dybe svar, der føles rigtigt ❤️
Jeg tror, den intuitive fornemmelse/stemme føles forskellig fra person til person. Min intuition føles som en meget klar stemme, der ikke er farvet men underligt neutral og som en meget stille blød hvisken på samme tid. Nogle gange får jeg også et slags minichok, når den lyder, fordi det er lidt som et “stød” i kroppen, sådan ikke-ubehageligt og meget “vågent”.

Ved du, hvordan din intuition lyder/føles? Og har du prøvet at spise intuitivt?

Pin It on Pinterest

Gratis læseprøve til dig :)

Min første bog, "Stål og uld og ståluld" er ude som e-bog nu!
En humoristisk og poetisk fortælling som jeg har glædet mig meget til at dele med dig.


Skriv din mail, så sender jeg de første tre kapitler til dig med det samme!

Du tilmelder dig samtidig til mit nyhedsbrev, som du selvfølgelig kan afmelde når som helst.

Succes! Det lykkedes!