Skrivning ❤️ Med hjertet.

Lad drømmene blive til ❤️

Hey hey hey, jeg vil stadig gerne hjælpe dig med en bogdrømsafklaring, hvis du går og tænker på at skrive en bog. Jeg vil også gerne coache dig fra dit ståsted, med dine udfordringer i skriveprocessen, hvis det er det, du har brug for.

Min fornemste opgave er at hjælpe dig med at lytte ind i DIN sandhed, det der føles rigtigt for dig, fra hjertet og sjælen 💚

Jeg ved mega meget om at holde igen og om at være bange for hvad andre synes, fordi jeg selv har været der så mange gange. Gemt mig væk, pakket mine ideer bort, talt mig selv ned. Jeg har lagt alle mulige ting på hylden og været overkritisk og perfektionistisk, jeg holdt op med at skrive og synge, jeg prøvede at lukke ned. Men sandheden er: jeg kunne ikke. Jeg kan ikke. Der er noget der hele tiden bliver ved med at insistere i mig, og hvis du kender det, så ved du også hvor smertefuldt det kan være. At prøve at presse din power og dit lys og dine evner og gaver ned.

Helt seriøst, hvis du ønsker at skrive en bog, hvorfor gør du det så ikke? Hvad holder dig tilbage? Ønsker du det virkelig?

Jeg er ikke meget for at lave reklame for mig selv, men det her er FANME VIGTIGT! Skriv mig en mail, hvis du er klar til at tage fat på den (bog)drøm, du bærer i dit hjerte. Luk den ud. Del den med mig. Som et første skridt.

Jeg guider fra intuitionen, og jeg vil elske at hjælpe. En seriøs bogafklaring koster 500kr – indledende spørgsmål koster ik noget ❤

Hvis du er i tvivl om det er noget for dig, eller har andre spørgsmål så SPØRG. SKRIV!

Hold dig ikke tilbage! Ta fat i din bogdrøm, du må godt 💙

Pin It on Pinterest

Gratis læseprøve til dig :)

Min første bog, "Stål og uld og ståluld" er ude som e-bog nu!
En humoristisk og poetisk fortælling som jeg har glædet mig meget til at dele med dig.


Skriv din mail, så sender jeg de første tre kapitler til dig med det samme!

Du tilmelder dig samtidig til mit nyhedsbrev, som du selvfølgelig kan afmelde når som helst.

Succes! Det lykkedes!