At komme hjem ❤️ Åh, den følelse mærkede jeg så dybt, da jeg var i Sverige i sidste uge, og gik i ét med mig selv og min skrivning:
Jeg mærker noget i mig forandre sig. Det er så stærkt, så vildt, og jeg tænker på, om det er noget, der vil følge med mig hjem igen eller om det er en følelse, der bare ofte kommer i disse dage i Sverige. Det er svært at sætte ord på. Det føles tykkere og mindre flygtigt, som en dyb fornemmelse i min krop. Det er ikke tyngende men som en spredende let blød luftig masse, der fylder hullerne ud, som en blomst der breder sine blade ud. Det er et solglimt i et vandglas, vinden der rører min hud.
Jeg mærker, vi vågner op. Jeg vågner op. Jeg føler mig så træt og i live på samme tid.
Ordene bliver til i mit hoved og på papiret, jeg arbejder på min roman, men det FØLES ikke som et ARBEJDE. Det er så glidende. Ikke som et surt slid. Det er liv, der bobler under fingrene og i munden.
Det er følelsen af at finde vejen hjem. Det er følelsen af at finde tilbage. Lidt mere. Og det er lige præcis en af de bropiller som bogen, jeg skriver så meget på, står på: at finde hjem. Hjem i mig selv. Også sammen med børnene. Men allerførst og lige nu, allerklarest, hjem til mig selv.

Pin It on Pinterest

Gratis læseprøve til dig :)

Min første bog, "Stål og uld og ståluld" er ude som e-bog nu!
En humoristisk og poetisk fortælling som jeg har glædet mig meget til at dele med dig.


Skriv din mail, så sender jeg de første tre kapitler til dig med det samme!

Du tilmelder dig samtidig til mit nyhedsbrev, som du selvfølgelig kan afmelde når som helst.

Succes! Det lykkedes!