Den næste tid vil jeg poste ord, sang og video fra min Sverigetur, der var så FYLDT med dybde og stilhed og mening og følelsen af at være hjemme. En af de første dage sad jeg helt alene på gårdspladsen og kreerede med alle mine elektroniske devices, og det var så helt igennem fedt, da jeg skrev disse ord:

Så sidder man der i Sverige og er gået helt fuldstændig offline og så kigger man op og har den ene device foran sig på bordet, som er dækket af ord, mens den anden device er foran hovedet, mens en melodisang-bid bliver synget ind og den tredje device er på vej i den anden hånd og jeg har nærmest ikke hænder nok og alle skærmene fanger mig og hjælper med at få det ud som kommer ud. De er redskaber i mine hænder, som skovle og handsker og hamre og mejsler, der mejsler det hele fast og giver det uudtrykte form. Jeg tror ikke, jeg har oplevet det sådan her over et så langt stræk. Det føltes på ingen måde genererende eller forstyrrende med alle de devices i mine hænder, de blev som skulptøren eller keramikerens bløde ler mellem mine fingre, som bagerens mel og vand, der former et brød. Pludselig tog de ikke fokus væk fra det jeg skabte, men GAV fokus. Og jeg føler ingen trang til at forlade det her sted. For at logge på diverse steder, at søge UD, på nettet, ud til andre mennesker. Jeg mærker, hvor helt igennem vigtigt det her er for mig. Så DYBT. Skabelsen. Ordene. Lydene. Fordybelsen og fokuset.

Og jeg kan mærke, hvor forsømt den side af mig egentlig er. Selvom jeg skriver derhjemme, selvom jeg synger i skoven og spiller på klaveret. Så er der ofte en barriere eller en følelse af, at det ikke er NOK.
Og det HER. Lige her. Lige NU. På en hvid bænk på landet i Sverige. Det er nok. Jeg føler mig fyldt og fundet. Jeg føler mig HJEMME ❤️

Ps. Man kan godt blive en smuuule selvbevidst sært smilende, når der er tre skærme rundt om én på én gang – but that’s real life, right there 😄

Pin It on Pinterest

Gratis læseprøve til dig :)

Min første bog, "Stål og uld og ståluld" er ude som e-bog nu!
En humoristisk og poetisk fortælling som jeg har glædet mig meget til at dele med dig.


Skriv din mail, så sender jeg de første tre kapitler til dig med det samme!

Du tilmelder dig samtidig til mit nyhedsbrev, som du selvfølgelig kan afmelde når som helst.

Succes! Det lykkedes!