Jeg roder lidt rundt. Efter et nyt navn. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har følelsen af, at det er tid til at skifte. Lille løg er… lille løg. Lille løg er dejlig. Men jeg mærker, noget nyt er vokset frem, jeg mærker, der faktisk står et TRÆ der hvor Lille løg er. Og det føles “forkert” at blive ved med at se forbi det. Det er vokset mig over hovedet. Den spire jeg plantede for 8 (!) år siden. Der er lange grene og blade, en hel trækrone over mit hoved nu. (Tænk sig, jeg troede, jeg havde plantet et løg, høhø)

Jeg roder lidt videre rundt. Hvilken kasse skal jeg putte mig i? Hvilken kasse skal jeg LEDE i?

Nå, ja. Ingen kasser, tak!
Vildvoksende grene, kraftige rødder. Bløde fedrys og kantede ord.
TRÆER. Skov. Magi. Kraft.
Hjemmeskole og intuition og sang og historier.
Meget mer. Forandring, liv og mørke – og lys selvfølgelig. Dybere og dybere, let.
Hvordan kan jeg indfange alt det i ét ord, endda i få ord?

Pyh.

Challenge accepted, siger jeg bare!! ❤️

Gode forslag til et nyt hjerte-sjæle-blog-navn modtages gerne!

Lige om lidt er der mega spam og mega flow fra Sverige og skovsøen her på kanalen, stay tuned! I know I will ❤️

Pin It on Pinterest

Gratis læseprøve til dig :)

Min første bog, "Stål og uld og ståluld" er ude som e-bog nu!
En humoristisk og poetisk fortælling som jeg har glædet mig meget til at dele med dig.


Skriv din mail, så sender jeg de første tre kapitler til dig med det samme!

Du tilmelder dig samtidig til mit nyhedsbrev, som du selvfølgelig kan afmelde når som helst.

Succes! Det lykkedes!