Det ser ud til, at jeg skal medbringe et helt LÆS af bøger på min tur til Sverige ❤️ (…og en enkelt fantasyfilm!)
Jeg glæder mig simpelthen så meget til at komme ud i den svenske natur, ud i en hytte ved skoven. Jeg har ikke valgt så stor en stabel bøger for at have mulighed for at komme VÆK fra mig selv og at dulme følelser. Bøgerne er valgt med hjerte og intuition. De er tænkt som støtte, for at jeg kan gå dybere ind i MIG og min verden. Og ind i mine (skrive)processer. Åh, hvor jeg elsker historier og fantasi og magi ❤️ Der er vist et fælles tema eller to for min tur.
Det kribler i fingrene efter at komme i gang med bøgerne, at fordybe mig.
Men jeg er også lettere urolig. Jeg har tænkt mig at slukke for internet, SoMe, emails, opkald og smser, mens vi er væk. Hvorfor er det lige, DET føles så skræmmende?! At hive stikket ud. Jeg plugger jo ud for at plugge i ❤️
Jeg pakker min taske. Jeg sætter min intention.
At fokusere på og give mig hen til mine skriveprojekter, min familie, min sang, mig selv og min connection til naturen og skoven.
Jeg skal på rejse og eventyr.
For en tid. Give mig hen.
For en tid. Rive mig selv op med roden, så jeg kan sætte nye dybere rødder.
For en tid. Ære processerne, følelserne og flowet fuldt ud.
Jeg håber at gøre nogle af mine projekter færdige (eller i hvert fald MERE færdige ❤️)
Jeg håber, jeg vil sidde og synge i skoven og solnedgangen. På at jeg vil åbne mine sanser og være med det stille og puste på en kop varm te i morgenstunden.
Det er i hvert fald, hvad jeg håber, der skal ske. Jeg ANER jo ikke, hvad der KOMMER til at ske.
En del af mig prøver at regne det hele ud og være forudseende, mens min intuition siger: “Roooolig nu. Du er der ikke endnu. Du er HER. Og du kan ikke regne ud, hvad der kommer til at ske. Hvad er dit skridt, lige nu?”
Jeg er spændt og bange og blikstille, med stormende bankende hjerte og alt mulig andet. Følelser i øst og vest og i centrum.
Jeg mærker det. Jeg lukker det ind. Jeg ER allerede på vej ❤️
Jeg glæder mig til at dele rejsen og det der kommer igennem og ud (!) med jer, når jeg kommer hjem eller ud på den anden side 🙈🌳🍌🌏🌧☄
Over and out herfra – jeg tjekker IND!
Vi ses om 11-12 dage ❤️

Pin It on Pinterest

Gratis læseprøve til dig :)

Min første bog, "Stål og uld og ståluld" er ude som e-bog nu!
En humoristisk og poetisk fortælling som jeg har glædet mig meget til at dele med dig.


Skriv din mail, så sender jeg de første tre kapitler til dig med det samme!

Du tilmelder dig samtidig til mit nyhedsbrev, som du selvfølgelig kan afmelde når som helst.

Succes! Det lykkedes!