For lidt tid siden har jeg skrevet et indlæg om klima og om at passe på moder jord. Og lidt om hvor håbløst det kan føles, når man er lillebitte i en kæmpe verden fuld af bølger. (Led efter et kastanietræ i en potte her på siden eller læs det bare her)

Der er alle de store ting. Og så er der de små ting: jeg bliver glad, når jeg ser på den her pakke med chokolade (…og når jeg spiser chokoladen, ahem :D). Økologisk hele vejen igennem, pakket ind i komposterbar folie lavet af træfibre, som jeg kan putte direkte i komposten, pap til genanvendelse og med fscmærket. Ud over de her miljø-dejlige ting så bruger de ingen børnearbejdere, og der er næsten ingen sukker i. Så enkelt er det.

Jeg bliver helt glad, for den lille ting her. (Hvor stor eller lille er den egentlig?) Og en smule mere håbefuld. Der sker faktisk noget. Nogen tænker sig om. Tager stilling. Og gør noget. For at passe bedre på jorden ❤️

Det vil jeg gerne støtte ❤️

Vi kan alle gøre lidt. Vi kan alle gøre noget. Jeg starter med chokoladen 😄

OBS det her er ikke reklame men blot øko-miljø-karma (og ja, den produceres ikke lokalt og fragtes også hertil langvejs fra – det ER en luksusvare, men når det skal være, så skal det være, og så betyder det noget for mig, at det er et firma, der har taget stilling, og som gør hvad de kan – ligesom jeg ❤️)

Pin It on Pinterest

Gratis læseprøve til dig :)

Min første bog, "Stål og uld og ståluld" er ude som e-bog nu!
En humoristisk og poetisk fortælling som jeg har glædet mig meget til at dele med dig.


Skriv din mail, så sender jeg de første tre kapitler til dig med det samme!

Du tilmelder dig samtidig til mit nyhedsbrev, som du selvfølgelig kan afmelde når som helst.

Succes! Det lykkedes!