Inspiration, idealer, sammenligning, hengivelse, musik, kunstnerliv og passion, professionalisme, det hele menneske, piedestaler og glansbilleder, overbevisninger, kroppens sprog, energier, spejle, det indre barn. Hele pakken, baby!!

Jeg har lavet en ny video. Den handler om alt det og meget mere, og du kan se den lige her.

Mens jeg sidder her og redigerer og eksporterer og uploader, tænker jeg på det her med at klippe til og klippe fra.

Jeg tænker på at få det hele med. Det ægte. Det menneskelige. Det virkelige.
Jeg tænker på ufuldstændigheder og fejl.
Jeg tænker på langsomheden og på effektivitet og skarpskårne ord og produkter.
Men allermest tænker jeg på, hvad det er, der gør, at vi inspireres af andre. Og på at der er så meget, vi kan hente hos hinanden, når vi tør kigge på andre uden at nedgøre eller hæve os selv op med en sammenligning, men i stedet at se ind i det spejl, det andet menneske kan være for os ❤️

Hvem inspirerer dig og hvorfor? Har du lyst så skriv det herunder ❤️

Pin It on Pinterest

Gratis læseprøve til dig :)

Min første bog, "Stål og uld og ståluld" er ude som e-bog nu!
En humoristisk og poetisk fortælling som jeg har glædet mig meget til at dele med dig.


Skriv din mail, så sender jeg de første tre kapitler til dig med det samme!

Du tilmelder dig samtidig til mit nyhedsbrev, som du selvfølgelig kan afmelde når som helst.

Succes! Det lykkedes!