“Mor. Hvad rimer på klokke?”

“Se, min tegning.”
“Mor, mor, mor!”

Når jeg har besøg i skrivehulen og egentlig helst bare vil være i fred…(fordiii: det der koncentration) så hakker jeg nogle gange bremsen i og husker på, hvor usandsynligt og ubeskriveligt vigtigt det er:

To børn der er forbundne på så mange måder til mig, to børn der bare vil være i min nærhed, som er i mit liv, som beriger mig hver evig eneste dag og lærer mig så meget, igen og igen, utrætteligt og uendeligt kærligt. To magiske fantastiske børn som jeg er så vanvittigt heldig at have fået ❤️

Det er, som om min irritation blegner lidt ved siden af det under.

Livet har så mange sider, så mange vinkler, det kan ses fra.
Livet har så mange sider, og de er på en måde som siderne i en bog – jeg ved aldrig, hvornår jeg når den sidste side, og de er så hurtigt væk. Av og hurra for det! Jeg prøver at nyde både børnene og siderne, mens jeg er her, og gulp, imens DE stadig har lyst til at ligge der på gulvet og tegne ❤️

Pin It on Pinterest

Gratis læseprøve til dig :)

Min første bog, "Stål og uld og ståluld" er ude som e-bog nu!
En humoristisk og poetisk fortælling som jeg har glædet mig meget til at dele med dig.


Skriv din mail, så sender jeg de første tre kapitler til dig med det samme!

Du tilmelder dig samtidig til mit nyhedsbrev, som du selvfølgelig kan afmelde når som helst.

Succes! Det lykkedes!