Når man finder frosne solmodne kirsebær fra sidste år i fryseren og putter blåbær i vandet, der langsomt farves dybt lilla – så er det nærmest fest. Så er det næsten sommer.

Sådan tænkte jeg i formiddags, jeg kunne mærke den dér stemning. Og som om jeg havde sagt det hele højt, så skulle der pludselig bages kage med chokolade og søde kartofler og plukkes blomster og sættes levende lys frem til “lysfest”. Og en hel del mere, som jeg ikke kunne overskue 😀 Børnene er ellevilde. Jeg foreslog stille, at det blev en tidlig velkomst til sommeren ❤️

Vi har ikke så mange faste traditioner endnu, men jeg mærker, som børnene bliver ældre, at der kommer mere og mere lyst til at fejre livet og at markere og følge med naturens skift og årets tider.

Kan du mærke, at sommeren er på vej? Og gør du noget for at markere det?

Pin It on Pinterest

Gratis læseprøve til dig :)

Min første bog, "Stål og uld og ståluld" er ude som e-bog nu!
En humoristisk og poetisk fortælling som jeg har glædet mig meget til at dele med dig.


Skriv din mail, så sender jeg de første tre kapitler til dig med det samme!

Du tilmelder dig samtidig til mit nyhedsbrev, som du selvfølgelig kan afmelde når som helst.

Succes! Det lykkedes!