Mange drømmer om at skrive en bog, men de starter aldrig rigtig. Groft set er der to grunde til det:

1. Det er ikke et reelt ønske – men du tror måske, det er (og i virkeligheden er det noget helt andet)
2. Blokering på det af en eller anden art (feks frygt, modstridende ønsker, lavt selvværd, kan jeg nu?, hvordan gør jeg?)

Hvis du går rundt med en bogdrøm, er det derfor vildt vigtigt, at du får afklaring på, om du virkelig ønsker at skrive en bog og/eller får kigget på, hvad bogdrømmen virkelig dækker over 💙 For først når du ved det, kan du finde dit næste naturlige step, og leve drømmen ud, uanset om det er at skrive bogen eller noget helt andet 💙

Min erfaring er, at du først må lytte ind i DIG. Hvor er du i processen? Hvad vil du? Hvad rører på sig?

Det kan du være skide god til selv, eller du kan have brug for lidt støtte. Det er en af de ting, jeg er rigtig dygtig til og brænder for: at hjælpe andre mennesker med at lytte ind ❤️ Jeg er meget intuitiv i min tilgang og mega god til at stille spørgsmål og pejle mig ind på det, der er på spil i dig. Og jeg ville simpelthen elske at få lov til at hjælpe dig med at afklare og dykke ind i din bogdrøm!
Jeg har lyst til at komme i gang NU! Vil du også? Gribe ind i det dér ønske om at skrive en bog, der bliver ved med at melde sig?

Jeg starter ud NU, med det samme, og det bliver som vejledning via mail – det koster 500kr for en bogafklaring*

Hvis du tænker JA, jeg vil nærmere den bogdrøm, lige NU, så sig hep og send mig en på elskatskrive@gmail.com, hvor du skriver, du ønsker at afklare din bogdrøm.

Så sender jeg dig en mail retur, hvor jeg kort beder dig beskrive din bogdrøm, og hvor du er i processen, samt et mobilnr du kan overføre pengene til! Bum. Så let er det at komme I GANG med din drøm! NU! SGU! ❤️

*afklaringen består af skarpe spørgsmål til dig, min respons på dit ståsted (og udfordringer), forslag til videre plan for dig samt en afsluttende awesome spørgerunde, hvor du kan stille mig alle dine dejlige spørgsmål ❤️ OBS! Det er IKKE en fuldstændig guide til at skrive en bog fra start til slut, men en AFKLARING. Det er de første fantastiske steps i din bogdrøm – og det er her, det hele begynder.

Pin It on Pinterest

Gratis læseprøve til dig :)

Min første bog, "Stål og uld og ståluld" er ude som e-bog nu!
En humoristisk og poetisk fortælling som jeg har glædet mig meget til at dele med dig.


Skriv din mail, så sender jeg de første tre kapitler til dig med det samme!

Du tilmelder dig samtidig til mit nyhedsbrev, som du selvfølgelig kan afmelde når som helst.

Succes! Det lykkedes!