For fem år siden sad jeg på en trappe sammen med min datter og kiggede på en snegl i dryssende gråt regnvejr. For fem år siden tog jeg min datter ud af vuggestuen. For fem år siden sagde jeg: men kan vi mon få det til at løbe rundt økonomisk? Kan man det her?

Jeg kan svare højt og rungende JA!
Vi har levet på den her måde i FEM år!! I den tid har vi så vidt jeg husker ikke manglet noget, som vi virkelig behøvede, eller på noget tidspunkt været ude af stand til at betale vores regninger. Vi har altid fundet en vej. Det er så vildt, hvad man kan, når man VIL noget. Og jeg er så taknemmelig og glad for, jeg gjorde det. Det er ikke altid let, bestemt ikke. Men hold nu k… det er det hele værd. Gange ti! ❤️Selvfølgelig handler det om prioriteringer. Selvfølgelig er der ting, vi ikke gør, fordi vi lever på én (lav) indkomst. Der er ting, jeg drømmer om, rammer jeg gerne vil ændre. Det er der. Og masser af det kan jeg ikke ændre eller få, ikke LIGE NU. Men når jeg kigger mig rundt, lige her hvor jeg er i dag, så tænker jeg også bare: hvad er det egentlig, jeg mangler? Jeg har SÅ meget, så uendelig meget ❤️

Ps. Del gerne dine tanker og spørg endelig, hvis der er noget du gerne vil vide om økonomi og hjemmeliv.

Pin It on Pinterest

Gratis læseprøve til dig :)

Min første bog, "Stål og uld og ståluld" er ude som e-bog nu!
En humoristisk og poetisk fortælling som jeg har glædet mig meget til at dele med dig.


Skriv din mail, så sender jeg de første tre kapitler til dig med det samme!

Du tilmelder dig samtidig til mit nyhedsbrev, som du selvfølgelig kan afmelde når som helst.

Succes! Det lykkedes!