Skovfotograf v. 2 😍
Jeg har fået nyt legetøj, og jeg er forelsket. Simpelthen. Endelig landede det. Det nye kamera. Jeg har fornemmet og tøvet og sagt “rolig nu” til mig selv så længe. Jeg har sagt: “Det kommer, lad det falde på plads”.
Og det gjorde det så. Lige pludselig. NU skal jeg ha det. Klik, sagde det, og jeg pakkede det ud og tog det med i skoven, ren kærlighed.
Det er SÅ vildt, hvad der sker, når vi slapper AF og lader tingene komme igennem, i rette tid, på rette sted og måde. Ingen pres eller forcering. Bare flow. Bare tillid og tro på universet og mit eget indre kompas – de er så dybt connected de to, så dybt ❤️
Kender du den der Vuuuuuum-følelse, når det hele bare falder i hak, og noget bare SKER, helt ubesværet?
Jeg glæder mig simpelthen så meget til at tage billeder med min smukke kameraven – det er som om jeg har fået en buddy, det helt rette redskab, lige i rette tid, og min sjæl tindrer ved tanken, om alt det jeg kan gøre, lære og vise med det her 💖

Pin It on Pinterest

Gratis læseprøve til dig :)

Min første bog, "Stål og uld og ståluld" er ude som e-bog nu!
En humoristisk og poetisk fortælling som jeg har glædet mig meget til at dele med dig.


Skriv din mail, så sender jeg de første tre kapitler til dig med det samme!

Du tilmelder dig samtidig til mit nyhedsbrev, som du selvfølgelig kan afmelde når som helst.

Succes! Det lykkedes!