Det er pivmørkt og computerskærmen er skruet helt ned på lys, så det ikke vækker børnene. Jeg er endelig, endelig i gang med at skrive igen, efter en meget meget lang pause! Det føles FAAAANTAAASTISK! Oj, hvor har jeg forsømt det længe, og hvor kan jeg mærke det over det hele i kroppen, når jeg ikke skriver, og når det sker igen. Det er som balsam for sjælen. Her er jeg hjemme, ligesom når jeg er i skoven, eller jeg roder rundt på gulvet med tuscher og perler med børnene.

Jeg ved ikke, hvor det er på vej hen, og jeg har som sædvanlig gang i flere projekter på én gang, så jeg tør næsten ikke sige noget. Ikke at sige, NU sker det, det er DEN her bog, der kommer næste gang. Sandheden er, at jeg ikke ved det hundrede procent. Jeg kan gætte, jeg kan tro, håbe og planlægge, men hvis der er noget, jeg har lært, så er det at følge flowet og ændre på mine mål, når de ikke giver mening mere. Det føles så farligt, som at gå på en ubevandret sti at arbejde på den her måde, løst og uforudsigeligt og uden deadline. Men sandheden er, at det er den her måde, der virker for mig. Det er på den her måde at mine bøger bliver skrevet, bid for bid. Jeg overgiver mig. Til skrivningen. Igen. I am in love ❤️

Pin It on Pinterest

Gratis læseprøve til dig :)

Min første bog, "Stål og uld og ståluld" er ude som e-bog nu!
En humoristisk og poetisk fortælling som jeg har glædet mig meget til at dele med dig.


Skriv din mail, så sender jeg de første tre kapitler til dig med det samme!

Du tilmelder dig samtidig til mit nyhedsbrev, som du selvfølgelig kan afmelde når som helst.

Succes! Det lykkedes!