Da jeg gik regnvejstur i morges, funderede jeg lidt over det her med materialisme, minimalisme og det simple liv – Jeg kan mærke, jeg er træt og ked af ting, der går i stykker, fordi de er lavet til det, og at jeg ønsker mig et liv, som er mere simpelt og langtidsholdbart, så jeg kan bidrage med det, jeg kan og er ❤️ Se med lige her på min Youtubekanal, og del meget gerne, hvis du selv tænker tanker om emnet!

Pin It on Pinterest

Gratis læseprøve til dig :)

Min første bog, "Stål og uld og ståluld" er ude som e-bog nu!
En humoristisk og poetisk fortælling som jeg har glædet mig meget til at dele med dig.


Skriv din mail, så sender jeg de første tre kapitler til dig med det samme!

Du tilmelder dig samtidig til mit nyhedsbrev, som du selvfølgelig kan afmelde når som helst.

Succes! Det lykkedes!