Min udsigt 😍 her ligger jeg, udstrakt under dynen, børnene er krøbet sammen foran computeren, træerne gynger frem og tilbage uden for vinduet, efterårsolen stråler varmt. Jeg ligger bare og glor, på det hele, jeg bearbejder indtryk, lytter til tankerne og larmen i mit hoved, til blæsten og stilheden.

Det føles, som om dagene er så intense i denne tid, med hjemmeskolelivet og eventyrene, nærværet og legene. I dag har den stået på: blade-slåskamp, rulle ned af bakken, gå på egernjagt og møde en spætte, gynge, danse, spille spil, tale om dyr og lava, skrive og læse, se tv, osv osv, være tilstede! – og det er jo bare, hvad der sker på en halv dag! I et glimt og i en uendelighed, tidløst.
Fuld tryk på det efterår!
Vi er landet på Brandbjerg Højskole (igen), og der er træthed, frustration over fjernsyn, glæde og ro, øjebliksindsynkning, alt sammen i hobetal, lige her på værelset ❤

Om lidt tror jeg, vi kører ud og køber en STOR lagkage. Hvorfor? Fordi livet er en fest! En mægtig en af slagsen ❤💛

Pin It on Pinterest

Gratis læseprøve til dig :)

Min første bog, "Stål og uld og ståluld" er ude som e-bog nu!
En humoristisk og poetisk fortælling som jeg har glædet mig meget til at dele med dig.


Skriv din mail, så sender jeg de første tre kapitler til dig med det samme!

Du tilmelder dig samtidig til mit nyhedsbrev, som du selvfølgelig kan afmelde når som helst.

Succes! Det lykkedes!