Jeg opdagede noget meget vigtigt om intuition og mening i går. Jeg havde, hvad jeg kalder et sammenbrud i videoen, men måske var det i virkeligheden mere som at køre ind i gennem en tunnel og blive opslugt af et fuldstændigt dødt mørke og så pludselig komme ud i lyset på den anden side. Noget gik i stykker. Alle mine historier faldt på gulvet. Jeg føler mig anderledes, for altid forandret, og alligevel mærker jeg, at jeg er den samme som altid.
 
Hvad er meningen med det hele? Og hvorfor er det så vigtigt? Se med på youtube! 
Hold op, det giver et sug i maven at dele det her!

Pin It on Pinterest

Gratis læseprøve til dig :)

Min første bog, "Stål og uld og ståluld" er ude som e-bog nu!
En humoristisk og poetisk fortælling som jeg har glædet mig meget til at dele med dig.


Skriv din mail, så sender jeg de første tre kapitler til dig med det samme!

Du tilmelder dig samtidig til mit nyhedsbrev, som du selvfølgelig kan afmelde når som helst.

Succes! Det lykkedes!