Jeg har længe tænkt på at udbygge min blog og Instagram med en Youtube-kanal. Jeg har mere på hjerte, og jeg føler, det er så rigtigt og nødvendigt at lave de her (lidt længere) videoer! Jeg mærker en klar besked fra min intuition om at gøre det. NU.
Se med på min nye Youtube! – det handler om drømme og livet og processer og historier og magi og kreativitet og spiritualitet og følelser og billeder og overbevisninger og selvudvikling og børn og hjemmeskole og skov og et liv uden for kasserne.
Det handler om at træde ind i min essens og mit lys og om at inspirere andre til at gøre det samme. Det er ren intuition.
Husk at tryk abonner, hvis du vil følge med! Og like, del og kommenter meget gerne, hvis det rører dig, eller du har noget på hjerte ❤️
Ps. Der kommer selvfølgelig også til at være mere skriveri og billeder om alt det, både her og på bloggen – det er her jo allerede, men nu folder det sig vist endnu mere ud ❤️

Pin It on Pinterest

Gratis læseprøve til dig :)

Min første bog, "Stål og uld og ståluld" er ude som e-bog nu!
En humoristisk og poetisk fortælling som jeg har glædet mig meget til at dele med dig.


Skriv din mail, så sender jeg de første tre kapitler til dig med det samme!

Du tilmelder dig samtidig til mit nyhedsbrev, som du selvfølgelig kan afmelde når som helst.

Succes! Det lykkedes!